За връзка

Адрес

Новини

Заедно в изкуствата и спорта

През учебната 2023-2024 година ОУ ,,Хр. Ботев“  се включи в Националната програма ,,Заедно в изкуствата и спорта“. Целта на програмата е създаването на условия за развитие на творческите способности на децата със средствата на театралното изкуство; естетическо възпитание на участниците, засилване интереса на учениците за участие в групи/ отбори за колективни спортове, насърчаване на работата в екип и подобряване на социалните взаимодействия между подрастващите.

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА 2023 -2024г.

Днес е празник на всички, които носят училището в себе си – като спомен, като потребност, като очакване.  Днешният ден е благословен празник за децата, учениците, учителите и родителите.

Съобщение

ОУ,,Христо Ботев“ участва в Национална програма на МОН ,,Заедно в изкуствата и в спорта“.
Ще бъдат сформирани 2 групи:

  • Група за театрално изкуство
  • Отбор по футбол

ОУ „ Христо Ботев“ с. Градина търси да назначи специалисти - ръководители в съответната област за учебната 2023/2024 г.
Желаещите да участват трябва да подадат заявление до 07.07.2023 г. в деловодството на ОУ „Христо Ботев“ с. Градина.

Приятелска среща по волейбол за момчета прогимназиален етап между отборите на ОУ "Христо Ботев" с. Градина и ОУ "Георги Караславов" кв. Дебър.

На 26.05.2023 г. се проведе приятелска среща по волейбол за момчета прогимназиален етап между отборите на ОУ "Христо Ботев" с. Градина и ОУ "Георги Караславов" кв. Дебър. След оспорван двубой учениците от ОУ "Христо Ботев" грабнаха победата с 3:1 гейма.

Предстои реванш.

Екскурзия – ура!

Днес учениците от прогимназиален етап бяха в Панагюрище.

Скъп спомен с Нидал Алгафари след представянето на новия му роман "Рано или късно".

Ученици, разпределени в 5 отбора, от 5, 6 и 7 клас взеха участие в благотворителни турнири по проект "Бъди умен, мисли кръгово"

На 04.05.2023 г. ученици, разпределени в 5 отбора, от 5, 6 и 7 клас взеха участие в благотворителни турнири по проект "Бъди умен, мисли кръгово". Отборите се справиха чудесно и с резултата си допринесоха за добрите каузи, свързани с опазване на околната среда.

Ние вече сме грамотни!

На 28.04.23г. с песни и танци първокласниците показаха пред своите родители и гости какво са научили през изминалата година със своите ръководители Гинка Иванова и Росица Атанасова.

Отлично представяне на градинските шестокласници на олимпиадата по български език и литература

Калина Милчева  от  ОУ „Христо Ботев“, с.Градина постигна 28 точки от 30 възможни на областния кръг на олимпиадата по български език. С по-висок резултат са само трима представители на пловдивски училища, които имат по 29т.

Честит 3 март!

Днес празнуваме 145 години свободна България!

Нашето училище отбеляза Националния празник на страната с конкурс за рецитиране на стихотворение и конкурс за рисунка.

Publish modules to the "offcanvas" position.